SHOP

Naast mijn werkzaamheden als vormgever maak ik unieke artworks en digitale ontwerpen die hieronder zijn te bestellen in de vorm van bijvoorbeeld een poster of tuinposter. Onderaan deze pagina is een bestelformulier te zien, waar gekozen kan worden voor het formaat en het materiaal. Speciale wensen voor een poster op maat of een andere vraag? Stuur een mail voor meer informatie. 

BESCHRIJVING MATERIAAL

TUINPOSTER formaat 60 x 85 cm en wordt altijd geproduceerd op 510 grams weerbestendig PVC, aan de boven- en onderzijde omgezoomd en in alle 4 de hoeken voorzien van metalen ringen. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk en daarom geschikt voor buiten en is op te hangen met/aan metalen haakjes.
 
POSTER OP CANVAS formaat 50 x 70 cm en wordt altijd geproduceerd op 300 grams hoogwaardig katoen. Het materiaal heeft een mooie matte en lichte ruwe uitstraling waardoor het niet glimt. Het materiaal is geschikt voor gebruik binnenshuis. De poster wordt NIET om een houten frame gespannen en kan makkelijk met bijvoorbeeld poster- of powerstrips op de muur bevestigd worden waardoor er geen gaten geboord hoeven te worden. Mocht dat laatste geen probleem zijn dan kan de canvasposter ook in een lijst gedaan en opgehangen worden. 

DEURPOSTER formaat 75 x 165 cm en wordt altijd geproduceerd op 510 grams weerbestendig PVC, aan de boven- en onderzijde omgezoomd en om de 50 cm voorzien van metalen ringen. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk en daarom geschikt voor buiten en is op te hangen met/aan metalen haakjes.
 

HOE BESTEL IK EEN POSTER?

1. Kies het gewenste product.

2. Kies het gewenste formaat en afwerking.

3. Kies het aantal.

4. Vul vervolgens al uw gegevens in het bestelformulier in.

5. Vergeet niet de vinkjes voor het privacybeleid en robot aan te klikken. 

6. Klik op bestellen. U ontvangt een bevestiging in de mail.
(Zo niet, controleer dan uw spambox.) 

7. Als laatste stap moet u zelf via bankoverschrijving het juiste bedrag van de bestelling overmaken naar IBAN NL12 RABO 0137 1676 36 t.n.v. Y. Cup o.v.v. productnaam en uw naam. De bestelling wordt in behandeling genomen zodra het bedrag is overgeboekt. U ontvangt een mail van CUP Design als de betaling binnen is en uw order in productie is genomen. De bestelling zal binnen maximaal 5 werkdagen geleverd worden.

Ruilen is niet mogelijk, omdat producten niet standaard op voorraad liggen en de bestelling speciaal voor u in productie wordt genomen.

Indien zich er onverhoopt een probleem met de levering voordoet, ontvangt u hierover bericht. Mocht u bij ontvangst van de bestelling een gebrek constateren, graag dit op de dag van ontvangst melden via yvonne@cupdesign.nl.

Bedankt voor uw bestelling!

Let op! Tarieven en verzendkosten gelden alleen bij bestellingen binnen Nederland.
Wilt u ons toestemming geven om uw gegevens te gebruiken?