Selecteer een pagina

ABOUT

Get to know me

What I offer you

Designer zijn is geen vak, het is ‘a way of life’. Een ontwerp met een duidelijke gedachte. Een design met een ziel. Vormgeving met een visie. Allemaal ontwikkeld vanuit een doordachte strategie en helder concept.

Het DNA van CUP Design is professioneel, persoonlijk, betrokken, bevlogen, flexibel, snel, communicatief, verantwoordelijk, kritisch en perfectionistisch. Op basis van jouw doelstellingen en het met elkaar afstemmen en waarmaken van verwachtingen zorgt een efficiënte werkwijze voor maximaal resultaat.

Waar nodig werk ik samen met Buro Merk en met andere professionals om ervoor te zorgen dat ik jou als ondernemer zo optimaal mogelijk kan helpen om zo het gewenste resultaat te boeken.

Yvonne Cup

I was created, to create.

CUP Design = Yvonne Cup. Als bevlogen grafisch vormgever leef ik voor design en creativiteit stroomt door mijn bloed. Als klein meisje was een tekenblok mijn grootste bezit. Het tekenblok verruilde ik voor een computer, maar de passie voor tekenen en schilderen is altijd gebleven. Mijn persoonlijke kunst in opdracht is te bekijken via mijn website Art By Yvonne Cup.

Na mijn studie aan het St. Lucas in Boxtel en de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, heb ik uitgebreide ervaring opgedaan als grafisch vormgever bij meerdere marketing & communicatiebureaus, drukwerk intermediairs én als zelfstandig ondernemer.

Door mijn brede ervaring en kennis op het gebied van branding, vormgeving, communicatie en creatie zorg ik ervoor dat ik op zowel strategisch alsook praktisch vlak kan adviseren, (mee)denken en creëren.

Vanuit Zuid-Spanje werk ik voor vaste en nieuwe klanten in Nederland.

Yvonne Cup CUP DESIGN

Want to Connect?

Wil je online kennismaken en kijken hoe ik jou kan versterken en wat ik voor jou kan betekenen?